Warning: include(/home/p27365/domains/officient-arzt.nl/public_html/J16/components/com_content/helpers/icons.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/p27365/domains/officient-arzt.nl/public_html/J16/components/com_content/controller.php on line 16

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/p27365/domains/officient-arzt.nl/public_html/J16/components/com_content/helpers/icons.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/p27365/domains/officient-arzt.nl/public_html/J16/components/com_content/controller.php on line 16

Office management

Advies

Officiënt geeft deskundig advies over elk vraagstuk op het gebied van Officemanagement.

Herinrichting secretariaat

Officiënt geeft deskundig advies over het opzetten of herstructureren van uw secretariaat.

Is uw secretariaat aan vernieuwing of verbetering toe?

Samen met u als opdrachtgever maakt Officiënt een plan van aanpak met als doel een verbeterde efficiency van uw secretariaat.

Ook kan Officiënt u helpen met deelprojecten op het gebied van office management, zoals het ontwikkelen van secretariaatshandboeken, het werven van deskundig personeel, het trainen en coachen van medewerkers en het begeleiden van het implementatietraject.

Management- en projectondersteuning

Officiënt levert professionele management- en projectondersteuning voor u en uw organisatie op elk niveau.

In overleg met u, als opdrachtgever wordt gewerkt bij u op kantoor of bij mij, vanuit huis. Werktijden kunnen flexibel worden ingevuld.

Interim functievervulling

Er is een aantal situaties te bedenken waarbij u of uw organisatie tijdelijke vervanging of ondersteuning nodig heeft?

Bijvoorbeeld bij ziekte, zwangerschapsverlof, vakantie of simpelweg omdat er grote achterstanden weggewerkt moeten worden.

Officiënt helpt u deze periode door te komen waarbij de continuïteit van het werk gewaarborgd blijft.

Contact Info
©Copyright 2011-2018 Officient | Powered By KeyToWeb
Joomla Business Templates by template joomla